narazie było to celowe (nie jesteś pierwsza - a dokładnie druga), uważałem żeby to zdjęcie było swego rodzaju logo naszej strony i dla tego nie chciałem tego zmieniać... samo zdjęcie dobierałem tak aby był tam taki prosty wygląd pielgrzymki w drodze (ludzie, zespół, ksiądz, no i co dla mnie ważne tuba

- udało mi się te cele osiągnąć, a co też ważne żeby grupa była zwarta a nie rozleziona jak to bywa czasami na trasie...), wiesz zmienić to można, to nie jest problem, zależy mi tylko na tym żeby wygląd strony był jakiś stały, tak że jak ktoś trafia tutaj to żeby kojarzył stronkę od razu - mówię o ludziach którzy 'od święta' tutaj zaglądają

ale wiesz... sprawa zmiany wyglądu (taka ogólna) chodzi za mną od bardzo dawna... tylko koncepcji nie mam zbytnio na to... ta kolorystyka nie jest może i jakaś zła - ale nie jest to zarazem tym o czym mażę, ot takie moje marudzenie

jednak jeżeli ktoś ma zdolności graficzne może coś ładnego narysować jako logo - zamiast tego zdjęcia co jest od kilku lat... (mi osobiście podoba się bardzo koncepcja tego co jest na stronie
Pielgrzymki Lubelskiej) no ale cóż, jeszcze kilka miesięcy jest na przemyślenie tego wszystkiego, żeby na wakacje albo było po staremu albo już nowe całkiem zrobione