AD 7. - ja to popieram, ale moja myśl do tego potrzeba ludzi, ludzi ludzi...
bo zorganizowanie "imprimatur" kierownictwa na umieszczenie czegoś ciekawego to nie jest (tak uważam) problem (jeżeli tekst jest wartościowy) jednak niech ktoś to tworzy, ja jako osoba pisząca coś "dla ludzi" to raczej mało się nadaję...
a tak reasumując, statystyki to może nie jest coś co się czyta codziennie, mi tylko chodziło czy ktoś to ogląda tak że to że one są że ma sens

(ale polskie piękne zdanie

)
AD 3. to właśnie, trzeba (i to moja już w tym głowa) zrobić to tak żeby to miało "ręce i nogi", dlatego zapytałem o sens, bo tam mało jest ciekawych rzeczy do przeczytania za jakiś czas, raczej to są takie rzeczy 'na bieżąco' tylko
AD 4. pisałem o tym już kiedyś żeby coś napisać z każdego spotkania, ale jak widzę zostało to bez echa, ale tylko z echem w księdze gości - a ja nie mam prawa (moralnego) do kopiowania tego i robienia z tego artykułów na stronę główną, po to zrobiłem
ten formularz aby każdy mógł parę zdań napisać, przesłać a ja to pokażę na stronie - sorry ale te wiadomości się same nie pokażą na stronie, muszą przejść przynajmniej wstępną weryfikację aby się nie pojawiały świństwa na stronie po prostu (ale to oczywista chyba sprawa)
jeżeli ktoś chce "odwalić" coś ładniejszego ze zdjęciami w tekście i takie tam, a nie ma jak tego zrobić na stonce bezpośrednio to niech to zrobi w czymś takim jak Word / OO Writer i niech mi przyśle, ja to przekopiuję jak trzeba

(ale to też chyba trzeba jakoś ładnie sklecić i wrzucić na stronę główną że czekamy na takie tam opisy i etc...)
AD 6. - zaproponuj coś ciekawego, tylko żeby to był zestaw obrazków / zdjęć / czegoś tam sobie... które tworzą jakąś całość w wyglądzie, swego czasu chciałem (i dalej chcę) skorzystać z innego zestawu ale tamten zestaw jest na licencji do której autor dołączył "swoje widzimisie" i napisałem maila do niego czy w to "widzimisię" łapie się nasza stonka, ale jak dobrze kojarzę to od mniej więcej czerwca czekam na odpowiedź

i tamte były chyba takie ambitniejsze

(chyba teraz ten RSS bije po oczach takim blogiem

)